Installeren van de INTELEC Software :

Het default programma-path = c:\program files\INTELEC\ (subfolder nen\)

Advies : installeer de INTELEC Software altijd op een centrale folder (server) met op de clients alleen een shortcut naar de applicatie Wnetxx.exe (xx=32 of 64 bit).

Installeren van de Keylock (usb) : ga naar de homepage en klik onderin op de gele download button. Start de Installer 'INTELEC_20xx_Keylock.exe' (als administrator) op de server, controleer het programma-path en klik op Installeren. Voor een nieuwe installatie of na een wijziging geef uw Debiteur-nummer in (zie pagina Referenties) en druk op button 'maakUser’. De melding 'no valid maintenance’ geeft aan dat de onderhoudsfactuur voor dit jaar nog niet is voldaan.

Netwerk Keylock type S (usb) : download Netlock-S.zip: unzip deze en installeer de SPI driver op de server; open 'Netlock.chm’ voor alle details; voor controle op de juiste werking zet de keylock in 'Local mode' (zie opmerking 3). Voor virtuele omgevingen google : USB over IP, USB Redirector, AnywhereUSB... om de keylock te plaatsen.

Netwerk Keylock type S driver (SPI) : Sentinel Protection Installer 7.7.1.zip

Installeren van eXpress (Usb) : ga naar de homepage en klik onderin op de rode c.q. groene (Usb) download button. Start de Installer 'INTELEC_20xx_eXpress(Usb).exe' (als administrator) op de server, controleer het programma-path en klik op Installeren en volg strict de instructies in de IS_Registratie E-mail; bij eXpress wordt alles geregeld via uw Account : voor alle details : Customer instructions.pdf

Opmerking 1 : de 'Algemene Programma Instellingen' (API) kunt u wijzigen met desktop shortcut 'StartK' (Keylock) of 'StartX' (eXpress) > klik 'Menu' en dan 'API' (of start 'Wnetxx i’ in het programma-path)

Opmerking 2 : regel 1 van de 'API’ bevat het type keylock : C, L of S (C en L : geen drivers nodig)

Opmerking 3 : regel 2 van de 'API' bevat het protocol voor keylock type S : 0=autodetect (default)..9=Local mode; zet op regel 31 het IP adres van de server (ipconfig / monitor.exe); open 'netlock.chm' voor alle details : port, subnet, firewall...

Opmerking 4 : klik 'StartK’ of 'StartX’ > klik START : als de applicatie Wnetxx.exe (xx=32 of 64 bit) start op de centrale folder (server) is de installatie voltooid; uw ICT is volledig verantwoordelijk voor de communicatie tussen server en de clients : voor de keylock S : open 'netlock.chm’ : monitor.exe + spromedic.exe + diverse foutmeldingen en voor eXpress open de IS_Registratie E-mail > in case of problems...

Opmerking 5 : start de applicatie op de clients met een shortcut naar : programma-path\Wnetxx.exe (xx=32 of 64 bit). Clients kunnen ook starten met 'Remote Desktop' (mstsc.exe,vpn). Op het programma-path dienen de clients volledige lees- en schrijfrechten te hebben.

Opmerking 6 : middels SaaS (dual mode) kunt u de INTELEC applicatie (Wnet64.exe) starten met elke HTML5 compatible browser. Open de HELP (index) met trefwoord : SaaS en voor meer details ga naar Cybelesoft > Thinfinity VirtualUI. Uw ICT is verantwoordelijk voor de installatie en de (cloud) hosting.

Opmerking 7 : voor de netwerkversie dient u na een nieuwe installatie allereerst 'users’ aan te maken : open de HELP (index, file : Wnet32.chm) voor alle antwoorden op alle vragen middels trefwoorden : users, video's, formules, nieuws, updates, migratie, installeren, (un)register, service, etc...

Opmerking 8 : kosten worden in rekening gebracht voor niet retour ontvangen USB keylocks en voor eXpress Licenties welke niet geUNregistreerd worden met een valid UC Code; de totale kosten bedragen : het aantal licenties (users) x 10% van het totale licentiebedrag (maximaal 1700,- Euro excl btw)

Opmerking 9 : i.g.v. problemen met het openen van de chm-files google dan op : unblock chm file.

Aansprakelijkheid

INTELEC kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade, welke voortvloeid uit het onjuiste gebruik van de INTELEC programmatuur of door onjuiste interpretaties van de rekenresultaten van deze programmatuur.


support@intelec.nl