Enquete formulier / speciale verzoeken

     
Bedrijfsnaam
T.a.v.
Adres
Postcode
Plaats
Land
Telefoon
Faxnummer
E-Mail adres      
Type deze code over (hoofdletter gevoelig)      

 

Aanvraag voor uitbreiding van de INTELEC databases : lees tevens de instructies onder deze tabel !

Fabrikant Product / Serie
Abb
APC
Betobar
GE power controls
Hager
Holec
Merlin Gerin
Mitsubishi
Siba
Siemens
Telemecanique
Weber
Zucchini

Database Automaten (beveiligingen)

De laatste versie (zie hierboven rechts : versie 5.xx) bevat de laatste actuele databases Automaten, Kabels en Railsystemen. Van bepaalde fabrikanten zijn niet alle automaten beschikbaar, omdat er geen vraag naar is of omdat er geen volledige gegevens van beschikbaar zijn gesteld.

U kunt met de INTELEC programmatuur met elk type Automaat rekenen, door te kiezen voor type Onafhankelijk (Xo# of Xor#) en alsvolgt kunt u de berekening in de Bibliotheek opslaan, met het type Beveiliging in de naam. De thermische instelling is IBth (Ir) en de magnetische instelling is de factor Fm. Voor nadere gedetailleerde informatie hierover zie de Help (F1) : database Automaten, IBth, Fm en Bibliotheek.

Indien u specifieke automaten wenst op te nemen, verzoeken wij u om de betreffende technische datasheets door de fabrikant te laten versturen aan : intelec@intelec.nl.

Database Kabels en Railsystemen (Geleiders)

Indien u specifieke geleiders wenst op te nemen, verzoeken wij u om de datasheets door de fabrikant te laten versturen aan : intelec@intelec.nl.

De minimaal benodigde gegevens vindt u in de volgende datasheet : https://www.intelec.nl/kabel_rail.jpg

INTELEC zal de betreffende datasheets analyseren en deze (in overleg) in een komende release toevoegen. Voor spoedaanvragen of voor beveiligingen c.q. geleiders waar nagenoeg geen vraag naar is, worden kosten in rekening gebracht.

Beheer van eigen Databases

Door de toegenomen vraag van diverse Automaten, Kabels en Railsystemen heeft INTELEC een universele invoerroutine in ontwikkeling, waarmee de engineers hun eigen databases kunnen onderhouden. Deze invoerroutine wordt op termijn verwacht.

intelec@intelec.nl

Aanvullende informatie databases / speciale verzoeken :